tirsdag 22. juni 2010

Se min kjole!


Mens jeg er inne på temaet klær...
Igår kom kjolen min som jeg har ventet på!Jeg kom plutselig over noen klær for litt siden som jeg falt sånn for. Så fant jeg fler og fler, og så kom feriepengene. Need I say more?Endelig har jeg funnet merker som jeg med min størrelse kommer inn i, og de var til og med fine! De fleste merkene fant jeg på Dorothea (Vinterbro, Lørenskog og Moss). De finnes også i andre butikker utenfor kjede-butikkene, og enkelte steder på nett.


Kjolen er fra Cream, i fargen Steeple grey, med underkjole fra Drys. Underkjoler er virkelig et undervurdert plagg! Jeg fikk bestilt kjolen på salg i en svensk nettbutikk som var så snille å sende den til Norge. Klærne er ikke akkurat billig, så der hadde jeg flaks. Men så lenge de er fine, og har bra kvalitet kan jeg tåle at de koster litt mer.

Smykket jeg har på meg er et "himmelbarn-smykke" som jeg fikk av min søte snille venninne som et minne om min lille Lilly Viktoria. Kjempesøtt smykke!


Kjolen under er fra Drys og den fant jeg på Dorothea. Den er egentlig ganske perfekt synes jeg. Fargen, fasongen, stoffet, you name it. Denne kan jeg trives i. Undekjolen er fra Repeat. Liker så godt blondene nederst på den, og sammen med blondene på kjolen ble det helmaks! Smykket er fra Cubus, og skjerfet fra Cream.


Det er jammen gøy å handle kjoler når man finner slike skatter!

Kosedress

Kosedressen har inntatt dette huset også.
Jeg måtte bare bøye meg for 11 åringens største ønske dette året. Selv om disse plaggene, etter min mening, er noe av det styggeste som noengang er oppfunnet. Helt sant!
Men hva gjør man ikke for å glede ungene?
Sommergaven i år ble altså en kosedress.
Og for å være ærlig var den ikke så verst. ...til å være stygg mener jeg.


V for Valmue


Idag ble det en ekstra fridag fra barnehagen. Sola skinner og blomstene blomstrer. En ensom Valmue måtte plukkes og studeres, og det minner meg om diktet fra Majas Alfabet. Her omskrevet til ære for blomsterjenta mi.

V for Valmue
Valmuerød Valmueglød
Valmuefest med solskinnsgjest
Valmueball ved solefall
Valmuedans i måneglans
Valmuevill Valmuemild
Valmuevind mot Ailas kinn


Vi tok turen ned til mormor ved siden av som har en liten eng av prestekrager. Akeleier og kornblomster ble også plukket.
En stor vakker bukett!

søndag 20. juni 2010

Besøk i hagen

Sommertiden har kommet og i hagen dukker det opp mye spennende!

En sommermorgen oppdaget vi to søte pinnsvin som vandret rundt i hagen. Det var tryggest å observere dem gjennom vinduet, men en liten kikk på kloss hold ute fikk vi også sneket oss til. Blir spennende å se om de dukker opp igjen.


Heklede delikatesser

Ei søt lita jente fyllte 2 år i Juni. Hun fikk et herlig lekekjøkken til bursdagen sin, og hva er vel da bedre enn litt heklet mat å kokkelere med?
Gaven falt i smak, og vi gleder oss til å bli servert herlige delikatesser i fremtiden. Kanskje blir det mer snadder på den lille kokken etterhvert...Det er visstnok ikke så lett å se hva dette skal være. Så for å forklare før du spør, det er et smørbrød. Ikke alt er like lett å lage under tidspress og uten mønster, men jeg synes ikke det ble så verst likevel.


En smule merkelig størrelsesforhold, men pytt pytt. Hva er vel ikke deiligere en et diigert rødt jordbær?


Alt er laget uten mønster, bortsett fra donuten, som jeg har funnet gratis oppskrift til her hos KTBdesigns. Her er det verdt å ta en kikk! Mye flott i denne bloggen.

lørdag 19. juni 2010

En smart, mulig naiv, person sa en gang at det meste bør prøves, også blogging. Den personen var meg, og her er jeg.
Her kommer det til å komme litt av hvert fra det som opptar meg. Min vakre familie, hus, hage og håndarbeid. Det blir muligens en kjip blogg, men det blir isåfall min kjipe blogg.

Nå har jeg registrert meg på <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/0361da8b9b14ff97d9a03678811d8ce71000af4b%22%3EBloggurat%3C/a>.

Jeg har plassert min blogg i <a href="http://bloggurat.net/kart/registrere/475/aas%22%3EÅs%3C/a> på <a href="http://bloggurat.net/kart/%22%3Enorske bloggkart</a>!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2054484/sweet-lilly?claim=ywsadq53wdw">Følg min blogg med bloglovin</a>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...