lørdag 25. september 2010

GIVE AWAY!

Vi er veldig glad for endelig å være igang med nettbutikken, og vil gjerne dele gleden vår med dere! Derfor gir vi bort en av Rice sine lekre thermokanner til en heldig vinner!
Du behøver ikke ha egen blogg for å delta, men vinnersjansen øker ved å delta med blogg.Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen som er den 31/10/10 er;
(velg en eller fler av disse alternativene)

-Skrive en kommentar under dette innlegget (gir 1 lodd)
-Bli "følger" av bloggen (gir 2 lodd)
-Kopiere give away-bildet som står over
 og legge inn dette med en link hit, i din egen blogg (gir 2 lodd)

Du må skrive en kommentar under om hvor mange lodd du deltar med.

Du kan altså totalt få 5 lodd dersom du deltar på alle måter!
Husk å legge ved din email-adresse, slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren. Legg også med en link dersom du deltar med egen blogg.

Lørdagskos

Ukas høydepunkt er utvilsomt lørdagskvelden for ungene. På sofaen under tepper, med barnetv på full guffe og med lørdagsgodtet i fanget. I de små lunchboxene fra Rice passer godteriet perfekt!


Ungene synes det er kjempestas å få hver sine bokser fylt med deilige overraskelser.
Non-stop, chips og rosiner. Mmm!
Og om ikke alt skulle bli spist opp har hver boks lokk slik at det kan oppbevares tørt til neste lørdag.Boksene kommer i en pakke med en stor og to små bokser. Rød med polkadot-prints eller blå med biler. Boksene kan kjøpes her og  her.

søndag 19. september 2010

ISAK!

Har du lagt merke til de herlige produktene fra ISAK?


De er laget av den svenske designeren Sandra Isaksson Sandra har vokst opp i Sverige, men bor nå i England med hennes mann og sine barn. De fantastiske designene er inspirert av hennes oppvekst og reiser. Hvert produkt har hver sin unike historie som du kan lese mer om på siden til Isak.
Ta for eksempel Inger og Olle som er Isaks besteforeldre!


Isak er opptatt av å holde deres påvirkning på miljøet til et minimum, samt en etisk forretningsdrift. Som et ledd i denne målsetningen finner vi bl.a at deres trevarer er hentet fra svensk bærekraftig skog. Flere av varene kommer i nedbrytbare, gjenbrukbare vesker av bomull. Mange av produktene eller deler av dem er håndlaget av håndverkere etter deres spesifikasjoner. Trykte produkter er produsert på resirkulerbart / resirkulert papp eller papir med vegetabilsk blekk og tekstilene er trykket med giftfri og azofri fargestoffer.


For mer informasjon kan du se på hvert produkt fra Isak i vår nettbutikk, eller du kan lese mer hos Isak


Følg gjerne med på deres blogger;

og på den norske Isakbloggen;Isaks produkter finner du her hos Sweet Lilly!
Har du spesielle ønsker for andre produkter fra Isak, ta gjerne kontakt med oss på post@sweetlilly.no
lørdag 18. september 2010

Sykkelsommer


Denne sommeren har vært den store sykkelsommeren. Aila har lært seg å sykle på to hjul, og Alvin har blitt en reser på balansesykkelen sin!

Vi fikk et knalltilbud hos en bekjent som driver
Bergen sykkelservice, og vi kunne simpelthen ikke takke nei. Anbefaler butikken på det sterkeste!
 Aila fikk ny tohjulsykkel, som hun brukte støttehjul på de første ukene inntil hun en dag plutselig sa at
"nå skal støttehjulene av!", og fra den dagen syklet hun på to hjul uten problem!

Alvin fikk en super balansesykkel, og han også hadde støttehjul på den første uka. Han synes det var litt skummelt å gå med en "stor" sykkel i starten, men nå går det så det suser! Vi regner med at han er klar for to hjul kanskje neste sommer allerede, så balansesykkel er jammen en glimrende måte å bli trygg med sykling på.

Soltøy!


Idag har vi vært på høstmarked i Ås sentrum. Der kan man få vist frem og solgt produktene sine, og andre kan få gjort noen kupp. Snuppa her fikk en kjole/tunika fra Soltøy, og hun er såå fornøyd! Jeg må reklamere litt for Soltøy her inne, for jeg synes produktene er så flotte! De er laget av Cornelia Solheim fra Ås og er sydd av brukte tekstiler. Veldig bra både med tanke på miljøet og for de søte små som skal gå med klærne!
Her kan dere se fler av produktene hennes. http://www.soltoy.com/

søndag 12. september 2010

Åpningstilbud!

Ja, da er butikken åpen for salg! Endelig!
Uke 37 har vi satt ned prisen på en rekke varer fra Rice og Isak med 10 %!
Velkommen til en hyggelig handel!

Nå har jeg registrert meg på <a
http://bloggurat.net/minblogg/registrere/0361da8b9b14ff97d9a03678811d8ce71000af4b

fredag 10. september 2010

Sweet Lilly

Tida flyr og jeg har vær travelt opptatt i det siste. Både med jobb, barn og ikke minst med oppstart av ny nettbutikk! Endelig skal jeg få satt drømmen min ut i livet!
Butikken skal hete Sweet Lilly, og er oppkalt etter lille Lilly Viktoria'n vår. Synes det er en flott måte å minnes henne. Nå vil navnet hennes faktisk bli nevnt daglig og det er godt å tenke på!

Jeg brukte store deler av ferien min i sommer på å finne leverandører og jobbe med oppsettet til butikken. Jeg hadde en idè om logo, men pga mine fraværende ferdigheter i photoshop fikk jeg hjelp til å utvikle den utfra tankene mine. Fetter Erik hjalp til å finne en font som satt som et skudd! Deretter fikk jeg megahjelp av Gry, som klarte å trylle frem en logo som var akkurat som jeg ønsket! Tusen takk for all hjelpen dere!
Det kommer nok til å bli travle dager fremover, med full jobb, tre barn og nettbutikk, men dette er noe jeg virkelig får energi av så jeg ser ikke negativt på det. Itillegg klarer man vel alt når man har en så snill og flink mann som hjelper til når det trengs! 

Opprinnelig skulle jeg kun selge hjemmelagde produkter, som heklede leker og div klær og tepper, men så innså jeg at jeg taper jo egentlig ingenting på å satse større. Så nå har jeg fått avtaler med flere store leverandører, og jeg gleder meg til å åpne opp for salg!
Jeg kommer til å ta inn varer fra bl.a Rice, ISAK, Love is green, Burt's bees, Badger balm, Grønn såpe, Darling Clementine og Amie m.m. 
Ja, også vil produktene mine være der, og de er selvsagt kalt Sweet Lilly. 

Velkommen til en hyggelig handel hos


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...