tirsdag 22. februar 2011

Feiende flott fargefull fødselsdag!

Husets mellomste fylte 5 år i helgen!
Hurra!


Nå som våren er rett rundt hjørnet, kriblet det i fingrene etter å få pyntet opp med farger i stua. Hva er vel en mer passende anledning enn en barnebursdag?
 Festbordet ble dekket med knalle farger, vakre blomster og noen rester fra julen, nemlig små fargede julekuler som lå strødd utover bordet. Det gjorde seg! 


Serviettene og lysene er kjøpt på Søstrene Grene. Serviettene er utrolig livlige og jeg har sikret meg et lager for senere bruk. Lysene derfra er jeg sjelden fornøyd med dessverre. De renner over etter bare noen minutter og får digre sorte flammer. Men de er absolutt fine til sitt bruk.
Søstrene Grene selger også superbillige sugerør i mange farger. Disse gjør seg som litt ekstra pynt på barnebordet!


Istedenfor å kjøpe engangsserviser til hver bursdag, har jeg valgt å bruke tallerkener og krus fra Rice. Disse er laget av melamin og tåler en støyt. Mye billigere enn å kjøpe nytt hver gang barna skal feires. Speielt når man har 3 stykker som vi har. Bedre for miljøet er det jo også! Servisene kan brukes til det meste, og de fleste steder. Ta de f.eks med på piknik om sommeren, ha dem på hytta og båten eller la barna bruke dem i lek.
Rice har utrolig mange flotte produkter, og disse kommer i et bredt utvalg farger og flere størrelser. 
Bare se hvor lekkert det blir når man blander farger på tallerkenene og krusene!For de tetørste serveres rykende varmt vann fra thermokannen fra Rice. Herlig oppkvikkende farge og fasong! Kannen finnes i flere farger og den holder utrolig godt på varmen. Et lekkert innslag på festbordet!Prikken over ien på festbordet er selvsagt et deilig duftlys, her fra Love is Green. Disse kommer i et hav av deilige dufter! Lysene er laget av 100 % ren økologisk palme- og soyavoks og er helt fri for parafin, petrolium og animalske oljer. De er ikke testet på dyr. Veken er av bomull og uten bly. Det geniale med disse lysene er at man også kan bruke voksen som massasje. Den smelter på lav varme. Til dette bruket anbefales det kun å benytte duftlysene som er tilsatt essensielle oljer. Ikke duftoljer.


Med disse bildene ønsker vi våren velkommen hos Sweet Lilly!

Blogglisten

Jeg deltar med dette innlegget på"månedens tema" hos www.foreldremanualen.no

mandag 21. februar 2011

Vinnerne er trukket!

Da har jeg trukket vinnerne av vår Give-away!
Pga bursdagsfeiring her i huset igår, ble ikke trekningen foretatt før idag, men nå er resultatet klart!
Jeg brukte Random.org for å trekke ut 2 vinnere. Av 12 deltagere ble Margrethe og reSIRIkulert trukket ut. Kan dere maile meg deres navn og adresser? sweetlillyangel@gmail.com

Gratulerer!

Blogglisten

søndag 13. februar 2011

Vervekonkurranse på Facebook!

Som den nye og lille butikken vi ennå er på markedet, ønsker vi oss flere tilhengere for å få vist frem alle våre supre produkter!
Din hjelp er unik!
Både på Facebook og her på bloggen vil vi komme med unike tilbud og konkurranser.
DU kan bli den heldige vinner, så følg med!

Jeg har fått nyss i at det ikke er lov til å gjennomføre vervekonkurranser på Facebook. Derfor flytter jeg konkurransen hit til bloggen.
Alle som har meldt seg som deltagere er skrevet opp og er selvsagt med videre! Ønsker du å delta i trekningen om en super gavepakke som trekkes ved 1000 tilhengere, kan du inviterer dine facebookvenner til Sweet Lillys facebookside, og skrive en kommentar under dette innlegget om at du har delt siden vår.
Vi trekker heldige vinnere for hver 100 tilhenger vi når inntil den største gevinsten ved 1000 tilhengere!
Lykke til!


Blogglisten

søndag 6. februar 2011

Varer fra Japan!

Vi har fått sendt en rekke produkter direkte fra Japan. Dette er unike produkter som det ikke er så enkelt å finne andre steder i Norge. Derfor er vi meget stolte over vårt utvalg!
*****
Som dere kanskje har sett har vi fått  inn noen nostalgiske og skjønne små apekatter. Mange av dere hadde sikkert slike apedukker på 70- og 80 tallet. Det hadde jeg også. Derfor ble jeg utrolig glad for å være en av få i Norge som har disse apene, Monchhichi!Disse søte apene finner vi også på vår
4 pk. med matbokser.
Disse boksene passer inni hverandre og tar derfor liten plass ved oppbevaring. Hver størrelse har unike muligheter for oppbevaring av matpakke, pålegg eller f.eks. restemat. Eller hva med å oppbevare perler, fargeblyanter o.l i dem? Boksene er dekorasjon i seg selv med sine søte trykk, og faller garantert i smak hos de minste!


Japan er kjent for sine praktiske lunsjbokser, og vi selger disse med Shinzi Katoh sitt herlige design fra "den stygge andungen". Boksene har praktisk skillevegg inni som kan taes ut eller flyttes på som man ønsker. Den gule boksen har to etasjer, og innbyr til kreativitet ved matpakkelaginga!
Vi har også valgt å ta inn disse skjønne pennalene med motiver fra japanske Shinzi katoh. De passer godt på skrivesakene til skolebarna i sekken og er ypperlige bursdagsgaver til barnas venner!
Pennalene har artig mønster både utenpå og inni.


Ved kjøp av gråblyanter eller fargeblyanter følger det med en søt papprullboks for oppbevaring av blyantene. Disse kan fint brukes som pennal! Glimrende gaveidè!


For ivrige brevskrivere har vi søtt brevpapir med motiv fra Rødhette og ulven. Dette designet er også fra Shinzi Katoh. Brevvenner og -venninner kan glede seg over å få skrevne hilsner på disse arkene. For ikke å snakke om hvor koselig det er å få slike herlige konvolutter i postkassa! Det følger også med søte klistremerker i pakka.


Blogglisten

lørdag 5. februar 2011

Vårsalg!

Vi selger ut en mengde varer med opptil
50 % rabatt!
Her kan du gjøre kupp på varer, både til små og store.
Hvor lenge tilbudet varer avhenger av lageret, så det lønner seg å ikke vente for lenge om du finner noe!


Blogglisten

fredag 4. februar 2011

Give away !

Nå er vi godt forbi julen 2010, og ettersom vi har avsluttet salget av fjorårets julevarer ønsker vi nå å dele ut de siste restene våre.
Julete smaker jo like godt i Februar!
Vi trekker ut to heldige vinnere som får hver sin boks med julete. I den ene pakken legger vi med en "julesåpe" fra Grønn såpe. Den dufter deilig og er myk og skånsom mot hendene. I den andre pakken legger vi med et duftlys fra Love is Green.

Du trenger ikke ha egen blogg for å delta!

Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen som er den 20/02/11 er;
(velg en eller fler av disse alternativene)

-Skrive en kommentar under dette innlegget om at du deltar (gir 1 lodd)
-Bli "følger" av bloggen (gir 2 lodd)
-Kopiere give away-bildet som står over
 og legge inn dette i din egen blogg med en link hit (gir 2 lodd)

Du må skrive en kommentar under om hvor mange lodd du deltar med.

Du kan altså totalt få 5 lodd dersom du deltar på alle måter!
Husk å legge ved din email-adresse, slik at jeg får kontaktet deg hvis du har vunnet. Legg også med en link dersom du deltar med egen blogg!
 
Lykke til!


Blogglisten
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...