søndag 24. juni 2012

st. Hans-idyll

Håper alle hadde en alle tiders St. Hans feiring igår!
Her var små og store på besøk hos noen gode venner som bor like ved. Til tross for tidvis regn hadde vi en herlig sommerkveld med grillmat, brus, is, jordbær, moreller og sommerlek til nesten midnatt. Spennende for barna å være oppe så sent! Og det er deilig med slike avbrekk fra hverdagen.


Se, så fine morellbarn jeg har! I ekte Sweet Lilly-style!

 
Idag har det regnet enda mer, så planene våre om å klargjøre leikehuset vi har satt opp gikk mer eller mindre i vasken. Det får vente til en lysere dag...

Men gardiner til leikehuset fikk jeg da sydd. Og en pute. Jeg brukte noen skjerf kjøpt på søstrene grene for 15 kr stk. SÅ ENKELT! De er jo ferdige ruter. Selv om de ikke akkurat er jevne firkanter da... men det synes nok ikke særlig på det ferdige resultatet. Jeg har malt døra lyselilla på innsiden, så det blir et lillapreget leikehus. Bildet av det i bruk får komme senere, men jeg tror det blir fiint!søndag 17. juni 2012

Mart'n-tilbud!

Igår stod vi stand på Ås mart'n, en årlig begivenhet her på Ås. Første gang for oss, men det frister med gjentakelse! Takk til alle koselige kunder og nysgjerrige mennesker som kom å tittet på boden vår. Sammen med oss stod søte Line med sine vakre smykker. På bildet (som er lånt av henne) ser du noe av det hun lager. Blant annet noen fine oksesmykker! Her er Eplabutikken hennes.


Siden det er mange av dere som ikke hadde sjansen til å ta turen til Ås har vi lagt ut mange tilbud i nettbutikken også. Der kan du finne mengder av varer til kraftig nedsatt pris, ja mange av dem er satt ned til over halv pris, så nå er tiden for KUPP! Hva med å starte julegavehandlingen nå mens det er salg? ;-)

lørdag 2. juni 2012

Juni!


Da har vi kommet til Juni!
Syrinhekken vår er i full blomst og insektshuset klart for å bli bebodd av fine insekter som skal sørge for fine blomster og gode frukter og bær i hagen vår.
Endelig sommer!Idag er dagen for trekning av give awayen.
Tusen takk til alle som har deltatt! Dere er fine!

Den heldige vinneren ble IDA! (Vinneren ble trukket ut med random.org og hadde nr 49). Vil du sende ditt navn og adresse til post@sweetlilly.no, så kommer gevinsten i posten rett som det er.

Og siden det er sommer og helg, blomsterduften brer om seg i stua og pepsi maxen smaker herlig i glasset mitt, så vil jeg gi bort en liten ekstra gevinst!
Denne er hemmelig og går til nr 25, som er BONDEKÅNA. Sender du også ditt navn og adresse, så kommer overraskelsen i posten snart.

GRATULERER BEGGE TO!!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...